Ormari i Plakari

Izrada ugradnih ormara sa kliznim vratima pre svega ima funkciju uštede prostora jer može biti napravljen od zida do zida i od poda do plafona.

Pruža maksimalnu iskoristivost dostupnog prostora – do poslednjeg centimetra. Sami definišete veličinu, broj i raspored polica, odeljaka, fioka…

Ugradnjom takvih ormara dobijate funkcionalnost, maksimalnu iskoristivost prostora, a ujedno prelep izgled. Za klizna vrata nudimo ispunu raznih boja, univera, farbanog medijapana visokog sjaja, prozirnih stakala, stakala u boji (lacobel), ogledala.

Plakari sa klasičnim otvaranjem vrata su se pokazali kao optimalno rešenje kako za rukovanje, tako i za istrajnost i maksimalno iskorišćenje prostora, mogu se ukrajati prema potrebama i kosinama Vašeg prostora, kao sto su potkrovlja, prostori ispod stepenica itd.

Prema Vašim željama izradjujemo unikatne komade nameštaja za svaki deo Vašeg životnog prostora. Ukoliko imate ideju, u saradnji sa nama možete je realizovati i dobiti unikatni komad nameštaja koji će odisati vašom ličnošću i osobenošću.