Kuhinje po meri

Lepota i funkcionalnost. Izrađujemo kuhinje prilagođene Vašem prostoru i Vašim potrebama – kuhinje po Vašoj meri. Kuhinja je za većinu ljudi najvažnija prostorija u domaćinstvu.

Svi se članovi porodice, kao i gosti, rado zadržavaju u kuhinji. Obzirom na današnji ubrzani tempo života, kuhinja pre svega mora biti funkcionalna. Izradom kuhinje po meri omogućavate sebi veći odabir i mogućnost kombinovanja izgleda i rasporeda elemenata.

Zajedno sa nama prilagođavate svaki element svojim željama i prostoru. Funkcionalnost elemenata izrađenih prema prostoru omogućava maksimalnu operativnost, neophodnu ergonomiju i štedi vreme provedeno u pripremanju jela.

Za izradu koristimo oplemenjeni univer (iverica mat, sjaj, dezeni drveta), farbani mdf (medijapan visoki sjaj u preko 500 nijansi), acryl visoki sjaj i to u više od stotinu dekora i boja.

Nudimo i široki izbor dekora i boja radnih ploča. Pokušaćemo zajedno s Vama rešiti svaku dilemu i naravno,omogućiti Vam da unapred vidite kako će Vaša idealna kuhinja izgledati, jer naša garancija i kvalitet ste upravo Vi, naši zadovoljni kupci!