Dečije sobe

Dečja soba je najveselija prostorija u kući ili stanu. Svako za svoje dete želi najbolje, pa tako kombinovanjem iz velikog izbora boja i materijala detetu možete osigurati funkcionalan, ujedno i zabavan, moderan prostor za odrastanje, učenje i igru.

Kod izrade nameštaja za dečje sobe savetujemo da pripazite na sami raspored nameštaja. U zavisnosti od veličine prostora i broja dece za koju je soba namenjena, možemo prilagoditi veličinu ormara, kreveta, komode i sl.

Krevet može biti namenjen za jedno dete, krevet na sprat i/ili krevet sa fiokom u koju je smešten dodatni krevet, ili pak u potpunosti nekonvencionalan krevet uz malo mašte (po želji deteta u obliku automobila, dvorca)

Prema Vašim zahtevima – prilagođavamo izgled ormara tako da zadovolji potrebu za spremanjem odeće, igračaka, knjiga… a ujedno i da odiše osobenošću Vašeg deteta što omogućava da se dete u svojoj sobi oseća sigurno i rado boravi u njoj.

Obezbedite Vašim mališanima samo njihovu sobu gde će imati svoju malu oazu. Mi ćemo Vašim najmilijima izradi sobu po meri koja će maksimalno iskoristiti prostor. Prilikom izrade mora se voditi o funkcionalnosti, Vaši najmiliji moraju imati na raspolaganju sve, od radnog stola, za kojim će se svakodnevno boriti sa svojim zadacima, preko ormara i polica do dovoljnog prostora za igru!